با عاشورا در سه عرصۀ تغییر

نشست دوم کارگاه پژوهشی «با عاشورا در سه عرصۀ تغییر» در ۶تیرماه۱۳۹۲، در مرکز تحقیقات استراتژیک توسعه (رشد) برگزار شد. در این نشست که با راهبری استاد احمد آکوچکیان و جمعی از هم‌پژوهان این مرکز تحقیقاتی برگزار شد روش‌شناسی طرح پژوهش یادشده بررسی شد. در این اثر «روش‌شناسی پژوهش سیستمی»، «روش‌شناسی تحقیق و توسعه» و «روش‌شناسی مدیریت راهبردی» با جهت‌بخشی روش‌شناسی «منطق استنباط (علم اصول)» به کار گرفته خواهد شد. افزون بر بررسی روش تحقیق، ساختار اولیه‌ای از این اثر نیز پیشنهاد گردید. جمع‌بند این نشست‌های پژوهشی در پایان به‌صورت کتاب به‌ چاپ خواهد رسید.

آکوچکیان دربارۀ ایدۀ برگزیدۀ این اثر گفت: این کتاب، ترجمان سنت‌شناخت الگوی جامع دین‌شناختی پیشرفت (رشد ـ توسعه) است و به‌شهادت وفور تعالیم زبانی و اقدامی امام عاشورا ـ کربلا، در مساحت الگوی جامع یادشده، می‌توان به یک الگوی چهاروجهی، فراتاریخی ـ تاریخی، فرانظریه‌ای ـ نظریه‌ای و نظریه‌ ـ اقدامی راهبردی و رشد ـ توسعه‌ای دست یافت.