تا کنون نظریۀ تفصیلی منقحی برای سبک زندگی بیان نشده است!

گروه پژوهشی سلامت و سبک زندگی موضوع «چرایی نبود یک نظریۀ تفصیلی برای سبک زندگی» را موضوع گفت‌وگوهای اخیر خود قرار داد. بنابر گزارش این گروه در این بحث چنین مطرح شد که رویکرد پژوهشی به سبک زندگی از چشم‌­انداز گستره و ژرفای تحلیلی دین و به‌طور خاص فلسفۀ دین به‌صورت جامع‌­نگر، منظومه­‌ای و نوپردازانه به‌ویژه با رویکرد فلسفۀ روان‌شناسی و جامعه‌­شناسی دین در گفت‌وگوی مقایسه­‌ای و تطبیقی با نظریات بیرون­‌دینیِ تازه‌­بنیاد است. تبیین بین­‌رشته‌­ای دین­‌شناخت سبک زندگی در ادبیات و چارچوبۀ نظری جدید «در جهان اندیشۀ اسلامی ـ ایرانی» در آغاز تکاپوی خویش است و تاکنون با وجود بسیاری سخن­وری­‌های مرسوم، هم‌­چنان نظریۀ تفصیلی منقحی برای سبک زندگی در راستای اندیشه‌­پردازی دین­‌شناخت پیشرفت و پیشرفت­‌شناخت دین بیان نشده است.