سازوکار جامع اقتدار توسعه‌ای علوم انسانی

مرکز تحقیقات استراتژیک توسعه (رشد)، به‌مثابۀ نهاد پیشگام پژوهشی نظام جمهوری اسلامی ایران، در جهت کاربردی‌سازی علوم انسانی، اجرای طرح کلان «سازوکار جامع اقتدار توسعه‌ای علوم انسانی» را در دستور کار خود قرار داده است. در این راستا گروه پژوهشی علوم انسانی و بینارشته‌ای با راهبری حجت‌الاسلا‌م‌والمسلمین احمد آکوچکیان، اقدامات زیر را به‌منظور کاربردی‌سازی علوم انسانی، پیش روی خویش قرار داده است:

1. ارائۀ پاسخی به مسئلۀ اقتدار توسعه‌ای علوم انسانی (چیستی و چرایی و چگونگی) و به‌طور خاص علوم انسانی دین‌شناخت؛

2. برگزاری سلسله‌نشست‌های تخصصی با عناوین و سؤالات محوری کاربردی‌سازی علوم انسانی و علوم دینی:

1.2. در فصل مفهوم‌شناسی اقتدار توسعه‌ای کاربردی‌سازی علوم انسانی ـ علوم دینی: چگونه می‌توانیم علوم انسانی ـ علوم دینی کاربردی داشته باشیم؟

2.2. در فصل شرکت‌ها و مؤسسه‌های علوم انسانی یا معیارهای دانش‎بنیان در علوم انسانی: شاخص‌ها و معیارهای دانش‌بنیان‌شدنِ فعالان حوزه علوم انسانی ـ علوم دینی کدام‌اند؟

3.2.  در فصل سرآمدان علوم انسانی، معیارها و شاخص‌های شناسایی سرآمدان علوم انسانی عام و علوم انسانی دین‌شناخت به‌طور خاص چیستند؟

در ذیل اقدام اول، نگارش آغازین کتاب «مسئلۀ اقتدار توسعه‌ای علوم انسانی دین‌شناخت» به معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری ارسال شده است.