نقشۀ جامع علم و نقشۀ جامع علمی، دو رکن مفهومی و تحققی اقتدار دینی

بنا بر گزارش گروه پژوهش راهبردی تحقیق و توسعه و مطالعات راهبردی، آقای دکتر احمد آکوچکیان، در آخرین نشست این گروه، به نقشۀ جامع علم و نقشۀ جامع علمی اشاره داشتند. ایشان در این نشست بیان داشتند: با روشن‌بینی به خاستگاه معرفت‌شناسانۀ نظریۀ دین‌شناخت پیشرفت، می‌توان در فشرده‌ترین تحلیل، به بازخوانی دو وجه نقشۀ راه جامع الگوی پیشرفت دست یافت؛ یکی نقشۀ جامع علم و در کانون آن نقشه و الگوی نظام ملی تولید اندیشه و دانش دین‌شناخت رشد ـ توسعه و دیگری نقشۀ جامع علمی و در کانون آن، الگوی مدیریت پیشرفت مبتنی بر فقه جامع.

استاد راهبر این نشست، در ادامه اشاره کرد: از رهگذر دو نقشه و الگوی یادشده، سازوکار رشد اندیشۀ پیشرفت و مدیریت دانش رقم می‌خورد. این دو نقشۀ راه، به‌مثابۀ دو رکن مفهومی و تحققی نظریۀ جمهوری اسلامی و اقتدار دینی هستند.