هفتادوهشتمین گفت‌وگو از سلسله پیش‌‌نشست‌های دومین کنفرانس قرآن‌پژوهی

هفتادوهشتمین گفت‌وگو از سلسله پیش‌‌نشست‌های دومین کنفرانس قرآن‌پژوهی پیشرفت با حضور دکتر رمضان علی تبار فیروزجایی عضو هیئت‌علمی پژوهشگاه فرهنگ و اندیشۀ اسلامی و حجت‌الاسلام‌والمسلمین احمد آکوچکیان دبیر کمیتۀ علمی کنفرانس برگزار شد. در این نشست که به میزبانی مرکز تحقیقات استراتژیک توسعه (رشد) در ۱۳۹۷/۷/۳۰ برگزار شد، جمعی از دانش‌پژوهان علاقه‌مند نیز حضور یافتند.

ضرورت فراخوان به فهم معرفت‌شناسانه، درنظرداشتن مبانی عام مشترک فهم بشر و مبانی خاص ساحت‌ها و رشته‌های مختلف، نتایج بازخوانی معرفت‌شناختی، تفکیک جریان‌های تفسیری، مختصات جدید تفکر تفسیری جدید و مراحل دین، از جمله برجسته‌ترین سرفصل‌های مباحث مطرح‌شده در این گفتگو بود.

در این گفت‌وگو، جناب حجت‌الاسلام‌والمسلمین احمد آکوچکیان نیز به‌ضرورت برخورداری از منطق جامع، ضرورت بازخوانی قواعد تفسیری و ضرورت لحاظ قواعد روشی پیش از قواعد معرفتی تأکید داشت.