ویرایش نهایی کتاب رویکرد به تفسیر پیشرفت‌شناخت قرآن کریم در دستور کار قرار گرفت.

کتاب «رویکرد به تفسیر پیشرفت شناخت قرآن کریم» در دستور ویرایش نهایی کارگروه پژوهش تفسیری مرکز تحقیقات استراتژیک توسعه (رشد) قرار گرفت. این اثر به‌اهتمام احمد آکوچکیان و در قالب گفت‌وگو‌های اندیشه‌ای با صاحب‌نظران پدید آمده است. ایدۀ اصلی این کتاب آن است که «رویکرد» در چشم‌انداز معرفت‌شناسی اندیشه و دانش تفسیر ـ تفسیری متن مقدس (روی‌آورد)، جهت‌گیری معین پارادایمی در این عرصۀ اندیشه‌ای و دانشی است که اقتضای یک سازوکار مشخص شناختی (رهیافت) را در فهم متن مزبور داشته و به دستاوردهای معین توسعه‌ای و کاربردی در عرصۀ عمل مبتنی بر فهم یادشده، منتهی می‌شود. منظومۀ مزبور به یک تکاپوی گفت‌وگویی از بیرون دین به درون دین فراخوان است تا بر اساس برآوردی بیرون‌دینی از نظام انتظارات و مسائل، رهسپار فهم درون‌دینی به منظومۀ نیاز به دین شود. خاستگاه معرفت‌شناخت اهتمام به این فرآیند معرفتی را می‌توان در رویکرد تفسیر پیشرفت‌شناخت دانست.