پرسش‌های پیش روی عصر نوین حیات فکر و تمدن انقلاب اسلامی

گروه پژوهش راهبردی تحقیق و توسعه و مطالعات راهبردی، در ادامۀ گفتگو از پرسش‌های پیش روی انقلاب اسلامی با چشم‌انداز عصر ممکن تازه‌آمد حیات فکر و تمدن اسلامی ـ ایرانی، پرسش‌های دیگری را به نقد و تحلیل گذاشت. از جملۀ این پرسش‌ها:

1. پرسش از چیستی و مؤلفه‌های سامان معرفت‌شناختی و روش‌شناختی اندیشه و دانش هدایت‌آفرین دینی و بر گرد آن، سامانۀ دانش هماهنگ؛

2. پرسش از چیستی و چگونگی نظام جامع ادراکی معطوف به الگوی اسلا‌می ـ ایرانی پیشرفت (رشد ـ توسعه) دانش‌بنیان، با تأکید بر نظام جامع آموزش و پژوهش عالی؛

3. پرسش از چیستی و چگونگی الگوی برنامه‌مند (توسعه‌ای) حیات دینی در جهان معاصر، به ویژه از چشم‌انداز یک الگوی علم‌الإجتماعی (و به این قرار حاکمیتی) و بدین‌سان:

4. پرسش از چیستی و چگونگی الگوی اسلامی ـ ایرانی پیشرفت دانش‌بنیان (حکمت جامع دینی) یا نقشۀ جامع تفقه در دین‌بنیان رشد ـ توسعه (نقشۀ جامع علمی).