10 خرداد 1403

کارگاه پژوهشی «سیر اندیشه‌ای ـ سیر مطالعاتی تا کرسی پیش‌رانی دانش مبنای نظریۀ جمهوری اسلامی» برگزار شد.

پنجمین نشست از کارگاه پژوهشی سیر اندیشه‌ای ـ سیر مطالعاتی تا کرسی پیش‌رانی دانش مبنای نظریۀ جمهوری اسلامی در مرکز تحقیقات استراتژیک توسعه (رشد) برگزار شد. احمد آکوچکیان، راهبر این جلسه به بحث دربارۀ دغدغۀ جایگاه معین دانشی دانش‌‌پژوهان در میان انبوه این نظم پریشان و به‌تعبیری نظم‌پاشانی اندیشه‌‌‌ها و دانش‌ها پرداخته و گفت: ایدۀ سیر اندیشه‌‌‌ای بر آن است تا از پوستۀ این نظم پریشان عبور کند و یک نظام اندیشه‌ای را تقدیم مخاطب کند که در کوتاه‌مدت برای دریافت، دشوار است، اما در بلندمدت به‌غایت، استوار و کارآمد است؛ سیر اندیشه‌ای که می‌‌تواند مستند فهم معرفتی و فلسفۀ اندیشه‌‌ای ما در بلندمدت باشد. در همین راستا وی، در ادامۀ جلسه به بررسی و بیان بهره‌‌‌های این جریان دانشی پرداخت.

آکوچکیان در رابطه با ضرورت تبیین سیر مطالعاتی، خاطرنشان کرد: پیشنهاد این سیر اندیشه‌ای، بالاترین حد آرامش برای تغییر قلمروی تحقیق در فضای میان‌رشته‌ای‌ها را مهیا می‌کند.